S: Ja. Redigera flödet (ett aktivt flöde pausas först med Pausa och redigera) och klicka på slutpunkten. Under Beteende väljer du Upprepa flödet, anger en Fördröjning i Veckor eller Månader och klickar på Spara. Kontaktpersoner som når slutet av flödet väntar under fördröjningen och börjar sedan om från början.
En kontaktperson börjar bara om så länge den fortfarande finns i flödets segment. Kontaktpersoner som har nått flödesmålet, eller som matchade ett villkor under Avsluta flödet om..., lämnar flödet och börjar inte om.