Hur gör jag för att återställa mitt Upsales CRM lösenord?

1. Gå till https://power.upsales.com/

2. Klicka på “Forgot your password?”

3. Skriv in din e-postadress och klicka på “Send”. Det skickas nu en länk till din e-postadress.

Får du ett meddelande som lyder "An email has been sent to you with password information." så kan du gå vidare till nästa steg i guiden. Om du inte får det meddelandet av någon anledning var vänlig kontakta Upsales support : +468 505 80 601

4. Klicka på länken du fått via mail och skriv in ditt nya lösenord i fälten som visas nedan.

Har du några frågor eller tycker att något saknas i guiden, var vänlig kontakta oss på Upsales Support.