Importera företag och kontakter

Det snabbaste sättet att komma igång med Upsales CRM är att använda integrationen med Dun & Bradstreet och ladda ner företag till din databas.

Du kan även importera företag genom att använda vår Excel-importfunktion:

1. Gå till ”Administration” och välj ”Import & Export”
  2. Klicka på "Importera register"
  3. Ladda ner importmallen genom att klicka på länken ”Ladda ner importmall”
  4. Fyll i mallen genom att lägga in din dina data i rätt kolumner
  5. Ladda upp dokumentet i Upsales CRM under fliken ”Importera register” (på samma sida där du hittade importmallen)
  6. När du har laddat upp filen kan du matcha fält i Excel-filen med fält i Upsales CRM.

Vill du ha en mer utförlig guide om importer och hur du matchar fält i Excel med fält i Upsales CRM, klicka här!