Håll koll på aktiviteter, telefonsamtal och möten

Delad kalender

Alla kalendrar delas i Upsales CRM. Klicka på ett datum i kalendern i menyn till vänster för att komma till kalendern. Du hittar dina kollegors kalendrar i drop-down menyn till höger.

Skapa flera aktiviteter på en gång

Använd sökfunktionen för att skapa flera aktiviteter på en gång. Följ dessa steg för att se till att din att-göra-lista är fylld med aktiviteter:

1. Klicka på ”Sök” i toppmenyn
2. Ange dina sökkriterier och klicka på "Sök"
3. Välj de företag som du vill skapa aktiviteter på
4. Längst ner på sidan hittar du en flik som heter ”Valmöjligheter”, där väljer du ”Snabbskapa aktiviteter”. Under fliken ”Snabbskapa aktiviteter” (till höger) fyller du i uppgifter om aktiviteten. Identiska aktiviteter kommer då att skapas för de utvalda företagen.

Varför använda "förstamöten"

Förstamöten används för att hålla reda på möten med nya företag eller kontakter. Det gör att du statistiskt kan se antalet möten du har haft med nya kunder. Dessa möten listas även under kolumnen ”förstamöten” i Säljtavlan och används i vissa rapporter.