Exportera rapport till Excel

Från Upsales Rapportcenter är det enkelt att exportera en rapports tabellvy till Excel-format.

1) Gå till "Rapportcenter" i Upsales och ställ in en rapport enligt dina önskemål.

2) Klicka på Excel-ikonen till höger och ladda ned Excel-filen.

3) Öppna filen i Excel eller annat kalkylprogram som stödjer Excel-formatet.

Excel-filen kan sedan användas för att, till exempel, skickas till en kollega, göra en egen graf eller på annat sätt jobba vidare med informationen.