Spara och dela rapporter

För ett tag sedan uppdaterades Upsales rapportcenter, med detta kom även utökad funktionalitet för att spara och dela dina favoritrapporter.

1) Klicka på stjärnikonen bredvid rapportnamnet.

2) Fyll i ett namn och eventuellt en beskrivning av rapporten.

3) Vill du dela rapporten med dina kollegor kryssar du i "Publik rapport". Klicka på Spara.

Rapporten finns nu högst upp i din rapportlista, valde du att göra rapporten publik så är den nu även tillgänglig för alla andra användare.

Dina sparade rapporter kan du lägga upp på din dashboard om så önskas, då får du full koll på dina siffror så fort du loggar in i Upsales!