Hur flyttar jag över samtliga konton från en användare till en annan användare?

1. Klicka på ”Sök”
  2. Sök fram kontona genom att välja namnet på den som är kontoansvarig i listan ”Kontoansvarig” och klicka på ”Sök

3. Klicka i ”Hantera kontoansvariga” under fliken ”Valmöjligheter”
  4. Välj ”Hela sökresultatet” från listan ”Använd” (under fliken ”Sätt kontoansvarig”)
  5. Välj vem som ska bli kontoansvarig för kontona från listan ”Användare” (under fliken ”Sätt kontoansvarig”) och klicka på ”OK”