Förutsättningarna för att synkronisera Upsales CRM med Microsoft Exchange

Innan du synkroniserar Upsales CRM med Microsoft Exchange Server 2010 rekommenderar vi våra användare att titta igenom de förutsättningarna som krävs nedan.

1. Minimikrav för synkronisering av Upsales CRM med Microsoft Exchange är Exchange Server 2007 SP1 eller högre.
  2. Exchange-servern måste vara åtkomlig från webben. Hör efter med din Exchange-administratör hur man gör för att få sin Exchange-server åtkomlig från webben.
  3. Er Exchange Web Services (EWS) måste vara aktiverad och konfigurerat. Hör efter med din Exchange-administratör om hur du aktiverar EWS på din Exchange-server.

När ovanstående krav är uppfyllda, kommer du att kunna ställa in anslutningen till Exchange-servern i Upsales CRM. Gå till "Administration" i Upsales CRM, under rubriken " Plugins & Extratjänster" hittar du länken "Exchange" där du kan aktivera Exchange och lägga in länken till er Exchange-servrer.

Länken ska se ut enligt följande: https://serveradress/EWS/Exchange.asmx

Notera att endast användare med administratörsrättigheter i Upsales CRM kan konfigurera synkroniseringen i Upsales CRM. När är konfigurationen är färdig kommer användare att kunna synkronisera möten, kontakter och e-post med Microsoft Exchange.

Läs mer om hur dina säljare får igång Outlook: http://support.upsales.com/entries/22631567-hur-aktiverar-jag-min-koppling-till-exchange