Låsa orders i Upsales

I Upsales CRM kan man välja att låsa en order via en ny knapp i gränssnittet. Då en order är låst kan denna inte editeras, tas bort, flyttas i säljtavlan eller bulkuppdateras via sökresultat av någon användare.

Man låser order med ”Lås order”-knappen



När ordern är låst, så kan den låsas upp på samma knapp - som nu heter ”lås upp order”. En låst order kan endast låsas upp av en administrator.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

0 Kommentarer

logga in för att lämna en kommentar.