Hur flyttar jag en användare till vilande?

I Upsales är det enkelt att flytta en användare från aktiv till vilande.

Detta görs i följande nedan steg.

 

Steg 1: Klicka på Administration

Steg 2: Klicka på Användare & Roller

Steg 3: Klicka på Användare

Steg 4: Klicka i på användaren du vill flytta.

Hur_flyttar_jag_en_anv_ndare_till_vilande_1.png

 

Steg 5: Klicka i rutan vid Vilande

Steg 6: Spara

Hur_flyttar_jag_en_anv_ndare_till_vilande_2.png

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

0 Kommentarer

logga in för att lämna en kommentar.