Leads

I Upsales kan man skapa ett egen leadsformulär för att få in leads i Upsales från sin hemsida.

Detta görs via följande steg:

Steg 1: Administration

Steg 2: Leads & Kampanjer

Steg 3: Leadsformulär

Steg 4: Klicka på Nytt formulär

Steg 5: Fyll i informationen och klicka spara.

Steg 6: Vid överblicken för leadsformulär finns det en rund knapp. Klickar man in där får man tag i koden man behöver lägga upp sin hemsida för att kunder ska dyka upp i Upsales.

Om vi gör en enkel hemsida enligt nedan och sparar den i en vanlig textfil som namn.html kan vi få ett smakprov över hur det ser ut på hemsidan.

<html>
<body>

<form action="http://crm.upsales.com/professional/application/postForm.jsp" method="post" accept-charset="UTF-8">
<input tabindex=200 type="hidden" name="id" value="3776">
<input tabindex=200 type="hidden" name="form_id" value="1">
<input tabindex=200 type="hidden" name="checksum" value="fDJJ0ySd9/PK+N7oVuMBahJ7VA8=">
title: <input tabindex=200 type="text" name="field_109"><br />
epost: <input tabindex=200 type="text" name="field_110"><br />
name: <input tabindex=200 type="text" name="field_100"><br />
phone: <input tabindex=200 type="text" name="field_104"><br />
Ja eller nej: <input tabindex=200 type="checkbox" name="field_112" value="Ja"><br />
contact: <input tabindex=200 type="text" name="field_108"><br />
<input tabindex=200 type="submit" name="submit" value="Spara">
</form>

</body>
</html>