Säkerhet - IP-blockering

I Upsales kan man IP-blocker och tillåta vissa användare att enbart logga in i Upsales från ett visst IP.

Detta görs i följande steg.

Steg 1: Klicka på Administration

Steg 2: Säkerhet

Steg 3: IP-blockering

Steg 4: Nu får man möjligheten att antingen tillåta eller neka anslutning från en viss IP adress så väl som att neka eller tillåta anslutning för en viss användare eller samtliga användare. Prioritet fältet avgör med vilken prioritet IP inställningarna ska köras.

Den blåa kryssrutan tar bort hela regeln om man klickar i den.