Säkerhet - Borttagningslogg

Om man inte hittar en kund,aktivitet,möte eller försäljning i Upsales och man är osäker på om man tog bort det eller ej. Kan man titta i borttagningsloggen för att se om kunden,aktiviten, mötet eller försäljningen har tagits bort eller ej.

Detta gör i följande steg.

Steg 1: Klicka på Aministration

Steg 2: Klicka på Säkerhet

Steg 3: Klicka på Borttagningslogg

Borttagningslogg.png

Nu får man upp en bild över borttagningsloggen. Här kan man ställa in för vilken period och för alla eller en specifik användare.

Informationen i borttagningsloggen visas för vilken typ (kund,möte,etc), id:t, beskrivningen, tidpunkten samt vilken användare som tog bort objektet.

Screen_Shot_2013-04-10_at_1.28.37_PM.png

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

0 Kommentarer

logga in för att lämna en kommentar.