Säkerhet - SMS-autentisering

I Upsales kan man ställa in så att användare måste autentisera sig via sms för att få logga in. Detta kostar en sms kredit varje gång en användare loggar in.

För att aktivera och ställa in denna tjänst gör man enligt nedan steg.

Steg 1: Klicka på Administration

Steg 2: Klicka på Säkerhet

Steg 3: Klicka på SMS-autentisering

Nu får man möjligheten att välja om autentiseringen ska vara avslagen, på slagen för samtliga eller för en specifik roll. Man får även möjligheten att välja hur mycket sms krediterna ska fyllas på med när man får slut på krediterna. Är man nöjd med inställningarna klickar man på spara.