Nu lanserar Upsales e-sign!

Med e-sign kan du enkelt ladda upp avtal i Upsales CRM och låta dina kunder signera dem helt elektroniskt.

Genom att använda e-sign minskar du markant den tid det tar att få ett avtal undertecknad av kunden!

Hur går det till?

1. Från Upsales CRM väljer du dokumentet du vill att kunden signerar.
  2. Välj mottagare av dokumentet och skicka det via funktionen e-sign.
  3. Kunden tar emot dokumentet och signerar det elektroniskt via e-sign.
  4. I Upsales CRM ser du vilka dokument du har skickat och till vem. Du ser om kunden har öppnat, avvisat eller signerat dokumentet och får även ett mail så fort kunden har signerat det.