CC:a eller vidarebefordra e-postmeddelanden till Upsales CRM

Användare kan nu CC:a eller vidarebefordra e-postmeddelanden till crm@upsales.com. E-postmeddelandet skannas av Upsales CRM och läggs sedan automatiskt till i kontakten med matchande e-postadress.

Funktionen ger dig möjlighet att samla viktiga mailkonversationer i Upsales CRM. Du kommer därför att minimiera risken att förlora viktig information om kunden om till exempel en säljare lämnar ert företag.

E-postmeddelanden som skickas till crm@upsales.com måste komma från registrerade användare i Upsales CRM. I annat fall kommer systemet att bortse från meddelandet utan att avsändaren meddelas om detta.

Exempel1: TIll: hej@asdasd.com cc: crm@upsales.com

Exempel 2: Svar från hej@asdasd.com -> vidarebefordra till crm@upsales.com (OBS hej@asdasd.com måste finnas med bland brödtexten)

Exempel 3: TIll: hej@asdasd.com  HEMLIG KOPIA: crm@upsales.com