Återkommande fakturering

Användare med Enterprise Edition kan nu enkelt skapa återkommande fakturering i Upsales CRM.

Skapa din återkommande order genom att välja start datum, slut datum och fakturerings intervall. Du kan välja mellan månatlig, per kvartal, per 6 månader samt för 12 månader som fakturerings intervaller. Din order kommer att skapas 1 dag innan start datum för varje ny faktura.

Observera: För att kunna se "återkommande order" fliken behöver den bli aktiverade av en administratör. Man hittar "återkommande order" fliken under Administration > Affärsmöjligheter & Försäljning > Återkommande order.