Nytt förbättrat rapportcenter!

Filtrera och spara dina rapporter

Ett nytt och förbättrat rapportcenter med utökad funktionalitet finns nu tillgängligt. Det nya rapportcentret ger dig möjlighet att filtrera och spara dina rapporter baserat på dina viktigaste kriterier.

Kunder med Enterprise Edition kan även dela sina filtrerade rapporter med sina kollegor i det globala rapportbiblioteket. För att förenkla ditt arbete presenteras rapporterna i fler typer av diagram.

Du har full tillgång till det nya rapportcentret även från din iPhone, Android eller iPad.