Ny funktion: Hantera dina aktiviteter snabbare med funktionen ”En & En”

En & En är en ny funktion som gör att du kan hantera dina aktiviteter snabbare. Genom att använda En & En-funktionen kan du stega igenom dina aktiviteter från aktivitetslistan. Använda knapparna föregående eller nästa för att komma till föregående eller nästa aktivitet i aktivitetslistan.

Klicka på blixt ikonen för att hantera dina aktiviteter med En & En.

Använda knapparna föregående eller nästa för att komma till föregående eller nästa aktivitet i aktivitetslistan.