Förbättrad leadsfunktion

Som administratör har du nu möjlighet att automatiskt dela ut leads till dina säljare i turordning!

Du kan ställa in leadsfunktionen så den skapar ett kundkort och/eller en aktivitet på kundkortet som tilldelas den berörda användaren.

Genom att ställa in funktionen en gång har du skapat ett leadsflöde där dina leads automatiskt delas ut till de användare du önskar.

Genom leadsfunktionen minimerar ni risken att gå miste om en affärsmöjlighet!