Flervalutastöd i Upsales Enterprise

Användare med Upsales Enterprise har nu möjlighet att aktivera ett flervalutastöd. Funktionen underlättar ditt offertarbete med dina utländska kunder!
Säljorganisationer som arbetar med flera valutor kan sätta en specifik valuta som standard på rollerna man har i Upsales CRM.

Valutastödet möjliggör olika priser på samma produkt  beroende på vilken valuta som väljs.

Förutom SEK kan man nu välja att använda valutorna nedan för sina offerter.

Utökat rapportcenter

Rapportcentret har även det fått stöd för fler valutor. Nu kan du ta ut rapporter för specifika valutor för att få en ännu bättre kontroll på din försäljning.