Roller, order och utökad sökfunktion

1) ROLLER OCH BEHÖRIGHET

Ny funktionalitet gällande roller i Upsales CRM. Som administratör i Upsales CRM har man möjlighet att begränsa vad en användare kan se, ändra och radera i systemet. Till skillnad från tidigare kan en eller flera roller ärva en ovanstående rolls rättigheter.

Exempel
Du har en roll ("SWE") för dina svenska säljare, vilken i sin tur har två underliggande roller (en för "GBG" och en för "STHLM")

De två underliggande rollerna ("STHLM" och "GBG") har nu möjlighet att ärva den ovanstående rollens ("SWE") rättigheter via en ny parameter: ”samma som”.

Om Huvudrollen ("SWE") har ”Roll” på åtkomstbehörighet och man väljer att både ”GBG” och ”STHLM” skall ha ”Samma som SWE” så innebär detta att användarna i respektive underliggande roll kan se varandras information trots att de ligger i olika underroller.

Vad betyder parametrarna?

Nej
Kan ej se informationen

Egna
Kan bara se sin egen information från företag man är kontoansvarig för.

Roll
Innebär att personerna i rollen kan se varandras information.

Samma som
Här har man två val. Antingen samma inställningar som ovanstående roll eller ”Samma som top level users” vilket innebär att man har access till allt.

2) LÅSA ORDERS I UPSALES

I Upsales CRM kan man nu välja att låsa en order via en ny knapp i gränssnittet. Då en order är låst kan denna inte editeras, tas bort, flyttas i säljtavlan eller bulkuppdateras via sökresultat av någon användare.

Man låser order med ”Lås order”-knappen

När ordern är låst, så kan den låsas upp på samma knapp - som nu heter ”lås upp order”. En låst order kan endast låsas upp av en administrator.

3) ÅTERKOMMANDE ORDER - SÖKBART OCH INFORUTOR

Precis som du kan söka på företag, aktiviteter och möten kan du nu söka på återkommande orders i Upsales CRM.

Navigera till "Sök" och välj ”Sök – Återkommande order” i rullgardinslistan till höger. Alla fälten som finns på återkommande order är sökbara, precis som i de andra sökfunktionerna. Sökresultatet kan även bulkhanteras, om man till exempel vill snabbskapa aktiviteter eller koppla orders till kampanjer.

Funktionen är också uppdaterad med fler fält och informationsikoner som förklarar de olika delarna när man skall skapa en återkommande order för första gången.

Ikonerna hittas bredvid varje fält (håller man muspekaren över så kan man se innehållet).

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

2 Kommentarer

Avatar
    Marcus Svannas

Merparten av bilderna tycks sakna koppling!

Avatar
    Jelena

Hej,

Guiden är nu uppdaterad med bilder.

Allt Gott