Aktiviteter och möten

En aktivitet är en uppgift som du ska hinna med under en viss dag. Detta kan exempelvis vara att du ska ringa eller skicka ett e-post till ett prospekt.

Aktivitetslistan är för många "kärnan" i Upsales. Där hittar du en att göra-lista med en samling av aktiviteter på personer som du ska ringa, möten du ska gå på och mail du ska skicka. Klicka på fliken "Sälj" och sedan "Aktiviteter" för att se din aktivitetslista.

Skapa en aktivitet

1. Gå in på ett företags kundkort
  2. Klicka på “+” uppe till höger på kundkortet
  3. Välj "Aktivitet"
  4. Fyll i information för aktiviteten och klicka på spara

Skapa en aktivitetslista

1. Klicka på "Avancerad sök" i sökfältet högst upp på sidan
  2. Anpassa sökningen efter dina önskemål för att få fram de resultaten du önskar och klicka därefter på "Visa X föreag"
  3. Till vänster om varje rad finns en checkruta som du kan bocka i för de företag du vill skapa aktivitet för, alternativt välja checkrutan ovanför sökresultatet där du kan välja att markera hela sökresultatet
  4. En röd ruta kommer att visas, klicka på den och välj alternativet "Snabbskapa aktiviteter" - du kommer då skapa en aktivitet för samtliga markerade poster
  5. Välj de inställningar du vill ha för dina skapade aktiviteter och klicka på "Spara handling"

Din aktivitetslista kommer att visas om du klickar på pilen enligt bilden nedan. Där kan du även spara en aktivitet.

Du hittar även dina sparade aktivitetslistor om du klickar på den lilla pilen bredvid fliken "Aktiviteter".

Skapa uppföljningsaktivitet

1. Gå till fliken "Sälj" och välj sedan "Aktiviteter"
  2. Klicka på den aktivitet som du vill skapa en uppföljningsaktivitet på
  3. När man klickar på denna knapp innebär detta att:
  4. Den befintliga aktiviteten avslutas och faller ner i "aktivitetshistoriken"
  5. Det skapas en ny(ej sparad) aktivitet där dom gamla anteckningarna och inställningarna(kontakt, aktivitetstyp osv.) följer med
  6. Spara den "nya" aktiviteten - Klart !

Radera en aktivitet

1. Gå till fliken "Sälj" och välj sedan "Aktiviteter"
  2. Längst till höger på varje rad finns en papperskorg, klicka på papperskorgen för att radera en aktivitet