Översikt "tre snabba knappar"

Tre snabba knappar hittar du till vänster i vyn efter du har loggat in, se bild :

Syftet med dessa knappar är att de ska användas som genvägar.

Plustecken

Om du klickar på plustecknet får du fram alternativ på vad som kan läggas till, se bild:

Bilden visar det som kan snabbskapas via plustecknet, du kan t.ex skapa en aktivitet utan att gå in på kundkortet eller i aktivitetsvyn.

Här kan du även lägga till företag eller kontaktpersoner på befintliga företag.

När du lägger till ett företag så får du skriva in organisationsnummer eller företagsnamn och den visar direkt om företaget existerar i Upsales. Den visar även träffar på Bisnode som matchar organisationsnumret eller företagsnamnet, se bild:

Kalender

Om du sedan väljer kalenderikonen som ligger under plustecknet så får du fram en kalender, se bild:

För att få en mer detaljerad vy utav kalendern kan du klicka på datumet, det kan se ut på följande sätt :

Här ser du alla dina möten som är inplanerade under det valda datumet. Du ser även beskrivningen, vilket företag och tid på mötet.

Längre ner i vyn hittar du dina aktiviteter för det valda datumet.

Du kan även ställa in kalendern så att den visar möte och aktiviteter för vecka eller månad.

Klockan

Klockan befinner sig längst ner av de tre snabba knapparna och används som en genväg för att hitta de senaste företagen du har besökt, så här kan det se ut:

Här kan du välja ett utav företagen och komma in på företagets kundkort.

Är det något som saknas, kontakta oss på supporten på support@upsales.com