Hur aktiverar jag min koppling till Exchange i Upsales?

Inställning av Exchangesynkronisering:

1. Konfigurera synkroniseringen i Upsales.

Börja med att gå in på administration för att konfigurera Exchange.

Notera att endast användare med administratörsrättigheter i Upsales kan konfigurera synkroniseringen med Exchange i Upsales. När konfigurationen är färdig kommer användare att kunna koppla deras konton för att sedan synkronisera möten, kontakter och e-post med Microsoft Exchange.

2. Klicka sedan på Kontoinställningar.

3. Sedan måste du verifiera kontot med er lösenord.

4. Välj därefter Exchange under Plugins & Extratjänster. Börja med att trycka på "Aktivera Exchange synkronisering. Här fyller ni in information om servern ni tillhandahåller.

5. Nästa steg är att koppla kontot med användaren. Gå in på er användarinställning.

6. Välj sedan "Synkronisera med Exchange".

7. Här fyller ni in era Outlook-kontouppgifter, välj sedan att "Testa och spara". Får ni ett felmeddelande att anslutningen misslyckades, testa då att ta bort @erdomän.se/com.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

1 Kommentarer