Hitta nya kunder

Upsales är bäst med kunder! Under fliken "Hitta Nya Kunder" kan du söka och köpa in nya kundkort till ditt Upsales. Företagsinformationen kommer från Bisnode och köps in för 1 kr/företag.

För att ha möjligheten att köpa företag måste man först köpa krediter hos Upsales, det kan ni göra genom att ringa in till supporten 08-50580601 eller via mail support@upsales.com.

Du kan filtrera din sökning på nya företag genom 3 steg. Först väljer du vilken/vilka branscher du vill ha företag från. Som bilden visar nedan kan man lägga till flera branscher i sin sökning.

Du kan även filtrera på antal anställda på företaget och deras omsättning. Detta filter görs i ett intervall där man drar i reglagen för att ställa in max och min läge.

Det sista filtret innebär att man ställer in vart företagen befinner sig. Här kan du även klicka i att enbart hämta företagets huvudkontor.

När du känner dig nöjd med sökningen kan du se ett urval av företagen i listan längst ned på sidan.

Till höger på sidan uppdateras informationen, som bilden nedan visar, samtidigt som du fyller i dina filter. När du är klar klickar du på den stora gröna knappen, "Hämta x nya företag".