Release - Bamboo Forest - Jan 2016

Hej allihopa,

(Get the english version here ->)

Det nya året har startat och vi beger oss till det magiska Arashiyama i Japan. Låt oss introducera vår senaste uppdatering Bamboo Forest.

Visste du att...? Skogen är 16 kvm i area, och när vinden blåser genom bamboo träden skapas mystisk musik.

Läs mer här om Bamboo Forest here ->

Export

Den efterlängtade export funktionen har äntligen anlänt till Upsales. Nedan kommer ett förslag på hur just du kan använda den:

Från någon av flikarna under Sälj kan du skapa listor med hjälp av filter, det är dessa listor som vi kan exportera ut till excel.

När du har filtrerat fram din lista med den data som du vill exportera ut väljer du att markera hela resultatet.

För att sedan exportera ut detta använder du "hantera markerade" funktionen.

Tveka inte att ringa oss på supporten om ni har frågor/funderingar hur just du kan använda export funktionen på bästa sätt.

Ny design

Vi har uppdaterat Upsales med fräschare design, som till exempel listvyn ser numera ut så här:

Varningspopup-rutorna har även uppdaterats med nya färger och knappar.

Bugg ärenden

Problem som flertal kunder har stött på löstes i denna uppdatering. Exempelvis har vi nu löst så att det går att ta bort en kampanj utan att massutskick som är kopplade till kampanjen påverkas.

Slutligen...

som vanligt har vi hanterat och löst diverse buggar och ärenden.

Det här året kommer innehåll mycket uppdatering och förbättringar gällande Upsales, så glöm inte att hålla utkik efter dessa release notes.

Hälsningar,

Isabella Billgren - Customer Success Specialist