Release - Tianzi Mountains - April 2016

FÖRBÄTTRINGAR

Möten och aktiviteter separerade
Aktivitetsfliken har nu blivit uppdelad i två listor, en för möten och en för aktiviteter.

Glöm inte att du enkelt kan skifta mellan listorna genom länken här:

Förbättrade listor
Under denna uppdatering har vi arbetat med att justera listorna i Upsales (såsom aktiviteter, kundregister, försäljning, etc.). Vyerna är numera mer övergripande vilket gör det möjligt att se mer info på en sida.
För aktivitetslistan har vi även lagt till nya knappar på högerkanten. De nya knapparna är flytta aktivitet, stäng och ta bort. Se videon nedan för mer information om hur man använder de nya knapparna:

NYHETER

Egen-definierade säljtavlakort
Det finns nu ett alternativ för alla användare att ändra innehållet som visas på säljtavlans affärsmöjlighetskort. Nedan är ett exempel på hur man kan välja att skräddarsy sina kort.
Om detta är något ni är intresserade av, vänligen kontakta vårt Customer Success team eller hör av er till er kontoansvarig.

Nya datumfilter
Som en del av vårt arbete med att kontinuerligt förbättra användarupplevelsen av Upsales har vi nu lagt till förbättrade datumfilter.
Beroende på vart i Upsales du är kommer datumfiltret att ge dig olika alternativ. Till exempel i försäljningslistan får du möjligheten att filtrera på dåtid och nuvarande tid, men i affärsmöjlighetslistan får du även framtidsperioder att välja mellan.

ÄRENDEN

Som vanligt har vi löst diverse buggar och mindre problem. Kom ihåg att efter varje uppdatering rapporterar vi till alla användare som anmält en bugg för att meddela er om att den är löst. Om ni inte får ett sådant meddelande beror det på att vi inte har löst ert ärende ännu.

Om ni har frågor angående detta är ni välkomna att kontakta Customer Success teamet.

SLUTLIGEN...

Denna uppdatering har vi fokuserat på att skapa små men betydelsefulla förbättringar mot användarupplevelsen och den övergripande designen och funktionaliteten av Upsales.
Glöm inte att hålla utkik efter våra kommande uppdateringar. Nästa kommer redan nästa vecka!

Med vänliga hälsningar,
Isabella Billgren
QA Engineer