UPDATE - Tianzi Mountains - April 2016

På fredag 29/4 uppdaterar vi de funktioner ni använder mest och gjort de ännu bättre. Målet är att hjälpa alla Upsales användare arbeta smartare och effektivare. Därför har aktiviteter, möten, affärsmöjligheter och order fått ett nytt utseende med nya funktioner.

Nedan följer en detaljerad beskrivning av det som uppdaterats och hur ni kan använda de nya funktionerna på bästa sätt.

AKTIVITETER

Upsales aktiviteter har mer kraft än någonsin, med fler valmöjligheter och information om företag och kontakter arbetar du effektivare än någonsin.

Utökad företagsinfo

Företaget som kopplats till din aktivitet får en helt egen del av aktivitetskortet. Uppe till vänster kan du numera få en snabb summering av företagets mest grundläggande information, såsom rating, adress och kontaktuppgifter.

Redigera och skapa kontakter

Precis under företagsinformationen väljer du vilken kontakt på företaget som är kopplad till din aktivitet. Även här visas information om kontakten på en egen avdelning. I andan med att skapa verktyg för ett smart och effektivt arbetssätt kan du numera redigera och skapa kontakter direkt ifrån aktiviteten.

Exempel: Medans du fyller i aktivitetens anteckningar får du reda på att kontakten har bytt telefonnummer. Istället för att stänga ned aktiviteten kan du nu klicka på redigera knappen under kontaktinformationen. Då öppnas redigeringsläget och du fyller i det nya telefonnumret och sparar. Enkelt, smart och effektivt.

MÖTEN

Möten har fått ett eget fönster. Det blir tydligare vad som är ett möte och vad som är en aktivitet. Du kommer även få bättre koll på dina möten och planera dina dagar effektivare med vår nya inbyggda kalender.

Möteskalender

Vid redigering och skapande av möten får du tillgång till en inbyggd månadskalender. Denna kalender visar vilka dagar som du har möten inbokade och hur många det är.

Tillgänglighet

En helt ny funktion är tillänglighet. Detta innebär att du numera kan boka dina möten baserat på vad som redan har planerats för både dig och dina kollegor.

När du valt datum för mötet visas den dagens bokade möten längst ned i tillgänglighetsvyn. Om ditt möte krockar med ett annat möte indikeras detta med orange text och en varningssymbol.

Plats

Med det nya platsfältet bestämmer du vart mötet ska äga rum. Om företaget, som är kopplad till mötet, har en besöksadress kan du snabbt och enkelt klicka på knappen "Använd besöksadress" för att fylla i platsfältet.

Affärsmöjligheter & Order

Affärsmöjlighets- och försäljnings fönstret har fått ett nytt effektivare utseende. Nu får du mer information om företag, kontakt och produkter när du hanterar dina order, och kan söka bland produktkategorier i orderrader.
Med det nya utseendet får du mer information på en mindre yta, allt för att ditt arbete ska bli så enkelt och effektivt som möjligt.