Hur man ser sina formulär-konverteringar

Det finns möjlighet att skapa formulär direkt i Upsales. Formulär kan vara bra vid t.ex. anmälningar till nyhetsbrev eller bara allmänna intresseanmälningar utav produkter. Formulär kan även användas till att skicka ut anmälningsformulär vid events som företag anordnar.

Den här guiden beskriver hur man ser konverteringar (den information som fylls i formuläret)

För att se era formulär-konverteringar:

1. Marknadsfliken
  2. Formulär

I den här vyn har man en överblick över konverteringar ifrån samtliga formulär som ligger uppe. Man kan tilldela leads som kommer in via formulär till en säljare i den här vyn (Om man inte har en formulärinställning som utför detta per automatik).

Är man intresserad utav att se hur konverteringarna ser ut för ett specifikt formulär kan man använda sig utav filter funktionen i vyn ovan, eller få en detaljerad vy genom att gå in på formuläret. Efter att du har klickat in på formuläret representeras konverteringar på följande sätt:

Man kan även följa konverteringarna i livefeeden eller i ej tilldelade leads-listan.

Anser du att det är något som fattas i guiden eller om du har allmänna frågor om systemet var vänlig kontakta oss på Upsales Support.