Generera orderbekräftelse eller offert direkt i Upsales

Det går att skapa orderbekräftelser, offerter, fakturor och andra dokument direkt i Upsales. Det är smidigt och går på enbart några knapptryck.

1. Gå in på ett kundkort

2. Klicka sedan på fliken affärsmöjligheter (du kan även klicka på försäljningen som du vill skapa dokumentet för). Du kan även ladda ner dokumentet i word eller PDF samt maila det direkt.

3. Klicka sedan på dokumentikonen längst till höger som du vill skapa dokumentet för. Du kan även ladda ner dokumentet i word eller PDF samt maila det direkt.

Du kan även generera orderbekräftelse, offert eller faktura genom att gå in direkt på affärsmöjligheten eller ordern.