Hur man byter språk i Upsales

Om man vill ha Upsales CRM på ett annat språk än svenska kan man enkelt själv byta språk. De språk som för nuvarande stöds i Upsales är svenska och engelska. (Den äldre klienten Upsales Classic stöder svenska, engelska, norska, danska, tyska och finska).

För att byta språk gör man följande:

1. Gå till Användarinställningar och verifiera sitt konto genom att skriva in sitt lösenord.

2. Klicka på Hantera inställningar och välj språk i dropdownmenyn.

3. Tryck på Spara.

4. Logga ut och logga in på nytt för att ändringarna ska börja gälla