Hur man skapar eller ändrar en affärsmöjlighet i Upsales

Skapa en affärsmöjlighet

I Upsales kan man skapa en affärsmöjlighet på flera olika sätt. Ett sätt att göra det på är att gå via plustecknet, som alltid är synligt till vänster i bild, och i dropdownmenyn välja affärsmöjlighet;

Det går även att göra det från säljtavlan, genom att klicka på + Skapa affärsmöjlighet;

eller genom att skapa affärsmöjligheten direkt på kundkortet, enligt nedan. Den enda skillnaden mellan dessa tre tillvägagångssätt är att när man skapar affärsmöjlighet genom kundkortet så är affärsmöjligheten automatiskt knuten till kunden, men om man skapar den via plustecknet eller säljtavlan så måste man manuellt välja vilket företag affärsmöjligheten ska vara kopplad till.

Fyll i data

Efter att ha påbörjat skapandet av en affärsmöjlighet enligt ovan måste fälten för affärsmöjligheten fyllas i. Detta fönster ser ut som synes nedan (Vilka fält som visas kan variera beroende på vilka fält ni har valt att ha för era affärsmöjligheter). Efter att ha fyllt i all information trycker man på Spara för att lagra affärsmöjligheten.

Ändra en affärsmöjlighet

Efter att en affärsmöjlighet har skapats har man möjlighet att redigera den. Detta görs enklast genom att först hitta och öppna affärsmöjligheten. Förslagsvis kan man söka fram företaget i fråga, och öppna affärsmöjligheten från kundkortet, som i bilden nedan;

Man kan även öppna affärsmöjligheten via säljtavlan, eller genom att söka fram den. När affärsmöjligheten väl är öppen klickar man på Redigera, fyller i infon man vill ändra, och trycker på Spara;