Hur skapar man en kampanj i Upsales

I Upsales är kampanjer ett sätt att samla ihop till exempel företag eller kontakter för olika ändamål. Detta gör det enkelt att ta fram den samlingen av företag eller kontakter i ett senare skede, vilket kan vara bra om man skulle vilja göra ett massutskick eller en drippslinga. Man skulle också kunna skapa en kampanj där man söker fram och lägger till alla företag som ligger i en viss stad, och inte har några tidigare affärsmöjligheter. Denna kampanj skulle sedan kunna lämnas över till en ansvarig säljare.

För att skapa en kampanj kan man använda ”+”, som alltid finns tillgängligt till vänster i bild, och sedan välja kampanj;

Man kan dessutom gå till Kampanjer under fliken Marknad (Kampanjer kan beroende på behörigheter och licenstyp i vissa fall ligga under fliken Sälj), och trycka på + Skapa kampanj;

När man väljer att skapa en kampanj får man fylla i all information kring kampanjen i fönstret som visas här under, och trycka på Spara;

Nu har du skapat en kampanj! För att ändra vilka fält som ska finnas i kampanjer i Upsales går man till Kampanjfält under rubriken Leads & Kampanjer i kontoinställningarna.

För att läsa om hur man lägger till saker i en kampanj, se guiden Hur lägger man in saker i en kampanj i Upsales?