Hur lägger man in saker i en kampanj i Upsales

I Upsales är kampanjer ett sätt att samla till exempel företag för att sedan kunna bearbeta dem i grupp. En beskrivning av hur man skapar en kampanj finns i guiden Hur skapar man en kampanj i Upsales?

När kampanjen väl är skapad kan man lägga till saker i den. Det går att göra på flera sätt

Lägg till flera objekt till en kampanj

Om du vill lägga till en grupp företag, kontakter, aktiviteter eller annat till en kampanj i samma veva är det bästa sättet att ta fram objekten i fråga via funktionen avancerad sök (Mer om denna funktion kan du läsa i guiden Hur söker man företag i Avancerad sök?.

När du har sorterat fram de objekten du vill markerar du allihop och trycker på den orangea knapp som dyker upp. I dropdownmenyn klickar du därefter på Uppdatera företag;

I rutan som öppnas fyller du i en eller flera kampanjer du vill lägga objekten i, och klickar slutligen på Spara handling;

Lägg till ett objekt till en kampanj

Om man vill lägga till ett enskilt objekt i en kampanj navigerar man sig fram till objektets kort, och trycker på knappen för redigering;

I rutan som öppnas finns fältet Kampanjer. I detta fält fyller du i en eller flera kampanjer du vill att objektet ska höra till, och trycker slutligen på Spara.