Hur söker man företag i avancerad sök?

I Upsales finns det flera sätt att söka fram företag. Det mest flexibla sättet är via funktionen Avancerad sök. Denna funktion når du genom att klicka på länken ”Avancerad sök”, som ständigt är synlig i toppen av fönstret.

Väl inne i funktionens meny finns otaliga sökalternativ och det går därför att söka fram företag baserat på många olika kriterier, samt kombinationer av olika kriterier. Nedan visas några konkreta exempel på vad Avancerad sök kan användas till.

Hur söker man fram företag det finns en affärsmöjlighet på?

1, Gå in i avancerad sök enligt bilden ovan

2, Scrolla ner till rubriken Företagets historik, och klicka i Affärsmöjligheter, tryck sedan på Har;

3, Tryck slutligen på Visa företag

Efter att ha gjort ovanstående visas en lista på alla företag med en affärsmöjlighet.

Hur söker man fram företag med mellan 100 000 och 1 000 000 SEK i omsättning?

1, Gå in i avancerad sök enligt bilden överst i denna artikel

2, Scrolla ner till fältet Omsättning och fyll i värden för det intervall du vill söka fram företag ur, i detta fall 100 000 och 1000 000 SEK.

3, Tryck på Visa företag

Efter att ha gjort ovanstående visas en lista på alla företag med en omsättning på mellan 100 000 och 1000 000 SEK.

Hur söker man fram företag som inte har fått ett särskilt massutskick?

1, Gå in i avancerad sök enligt bilden överst i denna artikel

2, Scrolla ner till rubriken Marknadshändelser och kryssa i massutskick, samt tryck på Har inte fått

3, Välj ett massutskick till sökningen

4, Tryck på Visa företag

Efter att ha gjort ovanstående visas en lista på alla företag som inte har fått det valda massutskicket.