Företagsprofil

Företagsprofilen hjälper till att skapa funktionellt och enhetligt marknadsmaterial direkt i Upsales. På så sätt kan du enkelt skapa mallar som automatiskt anpassar sig företagets färger, logotyp, och typsnitt.

För att skapa/redigera företagsprofilen går man in i inställningar och väljer Företagsprofil.

Fyll i företagets uppgifter i fälten.

Företagets information syns sedan i footern på mail-mallarna.

En förhandsgranskning av företagsprofilen finns tillgänglig på den högra sidan av skärmen som visar inställningens utseende i realtid.

Lägg in företagets logotyp(bilden kan vara av formaten: png, jpg, gif, svg, webp).

Välj vilka färger och storlek de olika elementen ska ha. Huvudfärg, Knapp, Innehållsbakgrund, Bakgrund.

Man ändrar färg genom att klicka på färgkoden och väljer den färg man vill ha från färgtavlan.

Typsnittet för varje element i mallen väljer man under

Färdiga mallar som utgår ifrån inställningarna från företagsprofilen. Går att ändra när man vill.

Mallarna uppdateras automatiskt vid ändring av företagsprofilen.