Spara Vy

När du jobbar i aktivitetsvyn och i företagsregistervyn kan det vara användbart att spara filtreringar du ofta brukar använda för att snabbt och enkelt få en överblick och komma åt dessa företag och aktiviteter. Detta kallas för att spara vyer.

För att spara vyer behöver du först gå in antingen aktiviteter eller företagsregister. Därefter väljer du den filtrering du önskar. I detta exempel väljer vi ut alla aktiviteter som är kopplade till en specifik företagskategori från filtreringsfunktionen.

När du har valt den filtreringen du önskar dyker knappen "Spara vy som" upp. Du kan klicka på knappen och välja ett namn för den filtreringen du vill spara och spara den för att snabbt och enkelt komma åt dessa aktiviteter eller företag igen. I det här exemplet döper vi vyn till "Veckans Ringlista".

Den sparade vyn "Veckans Ringlista" kan du nu välja genom att trycka på pilen till höger om den nuvarande vyns namn. Välj sen den vyn du har sparat genom att klicka på vyns namn i rullistan som dyker upp.

Nu kan du snabbt och enkelt få en överblick av önskade företag och kontakter genom att använda dina sparade vyer.