Snabbsökning

I Upsales går det att snabbt söka fram:

• Företag
  • Kontaktperson
  • Möten
  • Aktiviteter
  • Försäljningar
  • Affärsmöjligheter m.m.

Du kan till exempel söka på företagsnamn, mötesbeskrivning eller ett telefonnummer. Sökningen grupperar baserat på typ av sak som sökts fram – företag, kontakt osv. Klicka sedan på något i din sökning du letade efter för att komma till det. Du ser också hur stort resultatet blir och kan se allt genom att trycka på Visa all.

1. Nedanför har du två exempel på olika sökfraser och dess sökresultat.

Känner du att det saknas något i guiden, tveka inte på att höra av dig till oss på Supporten!