Skapa ett nytt företag

Om du är i kontakt med ett nytt företag som inte finns i Upsales kan du lägga till detta genom att klicka på ”Företag” under ”Snabb skapa”-knappen i vänstermenyn.

Där skriver du in företagets namn och får då upp ”Bolag som redan finns i Upsales” (till vänster) om det redan finns ett företag med samma namn i systemet och förslag på ny kund under ”Träffar i Bisnode” (till höger).

Bisnode är en företagsdatabas med alla aktiebolag i Norden. Härifrån kan du läsa in färdiga kundkort där du får med information som företagets organisationsnummer, adress, telefonnummer, omsättning, antal anställda och huvudkontaktpersoner. För att hämta ett företag klickar du på företagsnamnet under ”Träffar i Bisnode” och får sedan bekräfta hämtningen.

Ifall företaget du letar efter inte finns hos Bisnode kan du klicka på länken ”Manuell inläggning” och skriva in uppgifterna manuellt.

Att tänka på:

När du lägger upp ett nytt företag blir du automatiskt kontoansvarig för det.

Obligatoriska fält vid manuell inläggning är Företagsnamn.

Är det något som saknas, kontakta oss på supporten på support@upsales.com