S: En dashboard som sparas i din egen mapp är privat. Bara du kan se den, och andra administratörer ser den inte under Inställningar → Uppföljning → Upsales Insights. Spara dashboarden i gruppmappen när du vill att andra användare ska få tillgång till den. Om du har en privat dashboard som du vill dela måste du spara den som en ny dashboard och sedan i gruppmappen.
En administratör ger sedan behörighet till dashboarden under Inställningar → Uppföljning → Upsales Insights, i kolumnen Roller med vybehörighet eller Användare med vybehörighet. En användare ser en dashboard om antingen användarens roll eller användaren själv har behörighet. Administratörer ser alla dashboards. Den här inställningssidan finns bara för administratörer, och bara om ditt Upsales-konto har tillägget Insights.