S: Nej. Samtal, aktiviteter och möten finns kvar när du raderar en ringlista eller kampanj. Det är bara själva listan eller kampanjen som raderas, tillsammans med dess kopplingar till andra poster.
Ringlista: samtalen i listan behåller sin användare, sitt företag och sin kontaktperson, men de tillhör inte längre någon ringlista.
Kampanj: företag, kontaktpersoner, försäljning och affärsmöjligheter finns kvar men är inte längre kopplade till kampanjen. Massutskick som är kopplade till kampanjen och fortfarande är schemalagda avbryts: de skickas inte och får statusen Borttagen kampanj.