Har du råkat avregistrera en kontaktperson? Så här återregistrerar du kontaktpersonen.
Det här fungerar för kontaktpersoner vars kontaktkort visar Avregistrerad från massutskick. Om kortet visar Avregistrerade sig från följt av ett listnamn eller ett antal massutskick har kontaktpersonen avregistrerat sig från specifika listor, och alternativet nedan visas inte.
Bara användare med Administratör eller Marknadsbehörighet kan återregistrera kontaktpersoner. Andra användare ser inte alternativet.
- Öppna kontaktkortet (på engelska) för den avregistrerade kontaktpersonen
- Klicka på Lägg till → Återregistrera för massutskick:
- Klicka på Återregistrera för massutskick och bekräfta sedan med Återregistrera
- Kontaktpersonen är nu återregistrerad för massutskick