Vilken försäljning en användare ser på ett företag beror på rollens åtkomst till affärsmöjligheter. Försäljning och affärsmöjligheter följer samma inställning: kolumnen Åtkomst på raden Affärsmöjlighet för rollen. Med Endast egna ser användarna bara sin egen försäljning.
För att teammedlemmar ska kunna se varandras försäljning ändrar en administratör åtkomsten för deras roll:
- Klicka på Inställningar → Konto → Användare & roller.
- Klicka på rollen.
- Under Ställ in säljbehörigheter för rollen klickar du på nivån under Åtkomst på raden Affärsmöjlighet och väljer något av följande:
- Roll: användarna ser försäljningen för alla i samma roll och i rollerna under den.
- Samma som rapporterande roll: användarna får samma åtkomst som rollen ovanför den här i rollhierarkin. För en roll som rapporterar till Top level users ger det åtkomst till all försäljning.
- Klicka på Spara roll.
Läs mer om roller och åtkomstnivåer (på engelska).