S: Ja, appen synkar både inaktiva kunder och produkter vid den första synken. De skapas som inaktiva företag och inaktiva produkter i Upsales.
Kunder med typen Privatperson i Fortnox skapas inte i Upsales. Om du vill ta med dem markerar du Synka privatpersoner från Fortnox i inställningarna för Fortnox Premium-appen. Inställningen finns bara i Fortnox Premium.
En order för en inaktiv kund kan inte exporteras till Fortnox. Aktivera kunden i Fortnox först.