Du kan stänga en aktivitet när den är klar, så att ditt Upsales-konto hålls uppdaterat.
1. Klicka på Försäljning → Att göra:
2. För att stänga en To-do markerar du kryssrutan på dess rad. To-do:n ligger kvar i listan några sekunder. Klicka på kryssrutan igen under den tiden för att ångra.
3. För att stänga ett Samtal eller en annan aktivitet håller du muspekaren över den, klickar på de tre punkterna och klickar på Stäng: