Det beror oftast på din rollbehörighet (på engelska). Din roll avgör vilka användares affärsmöjligheter du har åtkomst till. Du ser bara affärsmöjligheter som ägs av användare inom den åtkomsten, så om du flyttar en affärsmöjlighet till en användare utanför den förlorar du själv åtkomsten till den.
Samma inställning gäller för försäljning. Det finns ingen separat åtkomstinställning för försäljning.
Kontakta din administratör för att ändra dina inställningar. En administratör ändrar det under Inställningar → Konto → Användare & roller: öppna din roll och ändra nivån i Åtkomst för affärsmöjligheter under Ställ in säljbehörigheter för rollen.