Du kan spara, dela och dölja listor som skapats i Upsales.
Klicka på den funktion i navigeringsfältet där du vill se data.
Klicka sedan på pilen bredvid listans namn. Då öppnas dina sparade listor under Mina listor och listor som kollegor har delat med dig eller din roll under Delade listor:
Listor kan bara raderas av den som har skapat listan. Däremot kan du dölja dem. När du döljer en lista döljs den bara för dig. Kollegor som listan är delad med ser den fortfarande.
Så döljer du en lista:
- Klicka på rullgardinsmenyn bredvid listans namn
- Håll muspekaren över den delade lista du vill dölja
- Klicka på den överstrukna ögonikonen (Dölj):
Så hittar du dina dolda listor och visar dem igen:
- Välj pilen bredvid listans namn
- Klicka på + 1 dold lista (siffran visar hur många listor du har dolt):
- Klicka på ögonikonen bredvid den lista du vill visa
Support och To-do's
I Support och To-do's visas dina listor i panelen Listor till vänster i stället för i en rullgardinsmeny.
- Klicka på knappen Val (tre punkter) bredvid listan
- Klicka på Dölj
Dolda listor samlas under Dolda listor i samma panel. Om du vill visa en igen öppnar du dess meny Val och klickar på Visa.