Se hur du organiserar dina listor med data.
När du har sorterat, anpassat kolumnerna (på engelska) eller filtrerat en lista kan du uppdatera eller spara den.
- Klicka på Spara lista bredvid listrubriken. Fyll i Namn och Beskrivning och välj under Dela med roller eller användare om listan ska delas med några användare eller roller (på engelska). Klicka på Spara:
- Listan finns nu tillgänglig när du klickar på listrubriken:
Om du har ändrat en sparad lista som du kan redigera står det Uppdatera lista på knappen bredvid listrubriken. Klicka på den för att spara ändringarna i listan. Om du vill behålla originalet och spara ändringarna som en separat lista klickar du på pilen bredvid knappen och väljer Spara som ny lista.
Om du vill dela en lista utan att spara den kopierar du sidans URL. Den behåller filter, sortering och kolumner.
Vissa listor går inte att spara och dela. Det gäller bland annat:
- E-signs
- Annonsering