S: Ja, om du aktiverar eller inaktiverar ett företag i Fortnox ändras det även i Upsales. Detsamma gäller företagets status i Upsales: om det inaktiveras eller aktiveras uppdateras det i Fortnox.
Från Upsales till Fortnox gäller detta företag som redan är kopplade till en kund i Fortnox, det vill säga företaget har ett kundnummer från Fortnox i fältet Kundnummer. Ett företag kopplas när det importeras från Fortnox, eller när en order för det synkas till Fortnox.
Om Inaktivera synk från Fortnox är ikryssat i appinställningarna i Fortnox Premium synkas inte ändringar som görs i Fortnox, inklusive status, till Upsales.